“Hamar kaptunk időpontot. Érthetően elmondták az észrevételeket, a szakkifejezéseket elmagyarázták. Nagyon hasznosak voltak a javaslatok. Megfogadjuk”

 

Kiss József, Budapest

A házunkban a felső szinten hidegebb volt, mint a földszinten. Kiderült, hogy a padlásfödém gyengén van szigetelve. A szakértő elmagyarázta, hogy nem elég a 10 cm. vastagságú üveggyapot szigetelés, hanem min. 30 cm. vastagságban kell szigetelni a padlásfödémet. Úgy, hogy a legurított gyapotok mindig merőlegesen keresztezzék egymást.

Tőkés Péter Budapest

Sok pénzünkbe került a házunk hőszigetelése. Ezért nem értettük, miért hűlnek ki a tetőtéri helyiségek olyan gyorsan,  amikor elmegyünk dolgozni és nappalra lejjebb vesszük a fűtést. Hazatérve a tetőtérben olyan hidegek a falak, mint a jégveremben.  A hőképek.hu-tól kihívtunk egy szakembert. A hőkamerázás alapján számunkra is egyértelművé vált, hogy a tetőri falat kívülről nem szigetelték le. Ugyanis a tető síkja lejjebb ér a tetőtéri fal aljától.Annak az alját lambéria zárja le. Kiderült, hogy amikor hőszigetelték a házunkat, a lambériát nem bontották ki és a szigetelés kívülről nem ér fel a térdfal tetejéig. Így a tetőtéri szigeteletlen vasbeton elemek a cserepek alatt ontják a tetőtérbe a hideget.  

Pankovics András. Sülysáp

Egészen más dolgokra gondoltuk, hogy miért hideg a házunk. Köszönjük a munkájukat!

 

Hajdú Józsefné Monor

Szerencsére lakásvásárlás előtt hívtuk ki a hőkamerás céget. Megmutatták a problémákat. Ennek hatására a vételárból valamit még lejjebb engedett az eladó, mivel ő sem tudott a feltárt problémákról.

 

Kuszett István

Budapest

KÉRJEN AJÁNLATOT!